Mirësevini në Botën e freskët të

CANNED PEACHES

CILËSIA DHE FRESKIA MË E MIRË PRODHUAR NË EVROPË
Përmbajtja e kësaj fushate promovuese përfaqëson vetëm pikëpamjet e autorit dhe është përgjegjësi personale e tij/saj. Komisioni Evropian dhe Agjencia Ekzekutive Evropiane eKërkimit (REA) nuk pranojnë asnjë përgjegjësi për çdo përdorim që mund të bëhet informacionit të përmbajtur

THE AMAZING SLIDESHOW ADDON!


Want to make your website more attractive? Get a stunning hero
section with the Slideshow addon in SP Page Builder Pro.
It’s easy, fast, and gorgeous.

LEARN MORE

Përmbajtja e kësaj fushate promovuese përfaqëson vetëm pikëpamjet e autorit dhe është përgjegjësi personale e tij/saj. Komisioni Evropian dhe Agjencia Ekzekutive Evropiane e Kërkimit (REA) nuk pranojnë asnjë përgjegjësi për çdo përdorim që mund të bëhet informacionit të përmbajtur

 

Image

DELKOF SA

CILËSIA & FRESKIA MË TË MIRAT PRODHUAR NË EUROPË

Do të kënaqeni me shumë kombinime të ndryshme shijesh që mund të shijoni çdo orë të ditës suaj: vetëm ose me frutat e tjera të preferuara, si ëmbëlsirë me kos ose si përbërës të zgjedhjeve tuaja gastronomike dhe pastiçerie.

Read more
  • Natyralisht të ëmbla

    Duke hapur një kanaçe pjeshke, aroma unike e frutave do t'ju vërshojë shqisat. Çdo pjesë që përmban është po aq e shijshme dhe e lëngshme sa pjeshka e freskët e sapo prerë nga pema.
  • Siguria e ushqimit

    Siguria e ushqimit është një prioritet kryesor për Evropën. Objektivi kryesor i politikës së sigurisë ushqimore të Komisionit Evropian është të sigurojë një nivel të lartë mbrojtjeje të shëndetit të njeriut dhe interesave të konsumatorëve në lidhje me ushqimin, duke marrë gjithashtu parasysh diversitetin dhe funksionimin efektiv të tregut të brendshëm.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account