добродошли у свеж свет

конзервиране брескве

НАЈБОЉИ КВАЛИТЕТ И СВЕЖИНА ПРОИЗВЕДЕНО У ЕВРОПИ
Садржај ове промотивне кампање представља само ставове аутора и искључиво је његова/њена одговорност. Европска комисија и Европска извршна агенција за истраживање (РЕА) не прихватају никакву одговорност за било какву употребу информација које су у њој садржане.

THE AMAZING SLIDESHOW ADDON!


Want to make your website more attractive? Get a stunning hero
section with the Slideshow addon in SP Page Builder Pro.
It’s easy, fast, and gorgeous.

LEARN MORE
Image

DELKOF SA

Кампања Укуси брескве је иницијатива Хеленске мреже индустрије конзервираног воћа (ДЕЛКОФ СА), коју финансира Европска унија за промоцију конзумирања конзервираних брескви.


НАЈБОЉИ КВАЛИТЕТ И СВЕЖИНА ПРОИЗВЕДЕНА У ЕВРОПИ

Бићете одушевљени мноштвом различитих комбинација укуса у којима можете да уживате сваког сата у дану: само или са другим омиљеним воћем, као дезерт са киселим млеком или као додатни састојак у вашем кулинарству и избору колача.

Read more
  • Природни шећер

    Отварањем конзерве брескве, јединствена арома воћа ће преплавити ваша чула. Сваки комад садржаја је укусан и сочан као свежа бресква тек убрана са дрвета.
  • Слика / Уважавање европских производа

    Циљ програма је да унапреди позитивну слику европских производа, између дефинисаних циљних група, које имају довољно вештина да примају и преносе програмске поруке. Потпис "уживајте, из Европе је", биће видљив на свим комуникационим материјалима који су направљени као део комуникацијске основе акције.
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account