dobrodošli u svježi svijet

CANNED PEACHES

NAJBOLJI KVALITET I SVJEŽINA PROIZVEDENO U EVROPI
Sadržaj ove promotivne kampanje predstavlja samo stavove autora i isključivo je njegova/njena odgovornost. Evropska komisija i Evropska izvršna agencija za istraživanje (REA) ne prihvataju nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija koje su u njoj sadržane.

THE AMAZING SLIDESHOW ADDON!


Want to make your website more attractive? Get a stunning hero
section with the Slideshow addon in SP Page Builder Pro.
It’s easy, fast, and gorgeous.

LEARN MORE

Image

DELKOF SA

NAJBOLJI KVALITET I SVJEŽINA PROIZVEDENO U EVROPI

Kompanija DELCOF S.A. osnovana je 1999. godine, po programu Ministarstva razvoja, kreiranom u svrhu osnivanja poslovnih klastera.

Read more
  • Prirodni desert

    Otvaranjem konzerve breskvi, jedinstvena aroma voća će preplaviti vaša čula. Svaki komadić koji sadrži je ukusan i sočan kao svježa breskva upravo odrezana sa drveta.
  • Kvaliteta

    Zakonodavstvo EU postavlja stroge kriterijume koji garantuju standarde svih evropskih proizvoda. Ključne figure evropske politike kvaliteta su: Zajednička organizacija tržišta poljoprivrednih proizvoda, uspostavljanje zajedničkih zakonodavnih okvira svih zemalja članica EU za zajedničko definisanje specifikacija, operativni okvir i režim inspekcije, koji osiguravaju da su specifikacije zajedničke za sve zemlje članice EU. evropsko tržište. Načini uzgoja i proizvodnje zadovoljavaju međunarodne i europske standarde kvalitete i sigurnosti.
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account