О компанији

О компанији ДЕЛКОФ А.Д.  основана је 1999, користећи програма Министарства за Развој, креиран у циљу оснивања пословних кластера. Грчка компанија за конзервирање воћа је постала пионир у овом настојању и искористила је ову прилику да створи хоризонталну мрежу, водећи се по условима који су одређени законом, а делујући у интересу целе индустрије.
Данас, је једина мрежа која је опстала између осталих основаних 1999, показивајући динамику како производње, тако и компаније. ДЕЛКОФ А.Д. послује као Мрежа грчких фабрика за конзервирање воћа, чија је главна делатност презентација и промоција грчке индустрије у Европи и свету.

Окупља највеће погоне конзервираног воћа и сокова који заузимају водећу позицију на глобалном тржишту, док се фокусирају на конзервиране брескве и тако остварују промет од преко 500 милиона евра.

Са седиштем у Науси, округ Иматија, у Централној Македонији, чланови ДЕЛКОФ А.Д. свакодневно раде на одржавању високог квалитета и безбедности својих производа за добробит хиљаде фармера - произвођача воћа у Грчкој.

ДЕЛКОФ А.Д. је имплементирао и спроводи низ промотивних и информативних акција, истраживачких програма и иницијатива предузетих на националном, европском и међународном нивоу, док главни циљ остаје увек исти: прерађени производи да садрже исту свежину и вредност са свежим.
Image
Image
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account