DELKOF S.A

Kompanija DELCOF S.A. je osnovana 1999. god., koristeći program Ministarstva za razvoj, kreiran u cilju osnivanja poslovnih klastera. Grčka industrija voćnih konzervi postala je pionir u ovom nastojanju i iskoristila ovu priliku da stvori horizontalnu mrežu koja, prema uslovima definisanim zakonom, deluje u interesu cele industrije.

Danas je to jedina mreža koja je preživela među onima osnovanim 1999. god., pokazujući dinamiku i industrije i kompanije. DELCOF S.A. deluje kao mreža grčkih fabrika voća, čija je glavna delatnost predstavljanje i promocija grčke industrije u Evropi i svetu.

Okuplja najveće pogone konzerviranog voća i sokova koji zauzimaju vodeću poziciju na globalnom tržištu dok se fokusiraju na konzervirane breskve i tako ostvaruju promet od preko 500 miliona evra.

Sa sedištem u Nausi, okrug Imatija u Centralnoj Makedoniji, članovi DELCOF S.A. svakodnevno rade na održavanju visokog kvaliteta i bezbednosti svojih proizvoda za dobrobit hiljada farmera - proizvođača voća u Grčkoj.

DELCOF S.A. je realizovao i sprovodi niz promotivnih i informativnih akcija, istraživačkih programa i inicijativa preduzetih na nacionalnom, Evropskom i međunarodnom nivou, a glavni cilj ostaje uvek isti: prerađeni proizvodi da zadrže istu svežinu i vrednost sa svežim.
Image
Image
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account